ظهوریان: به نام عدالت می‌خواهند بلندمرتبه‌سازی را به کل شهر مشهد حقنه کنند! شهردار مشهد مقدس: بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی ۵ ماه تولید و پخش شده است آلودگی بی‌سابقه در مشهد | تنها ۷ روز هوای پاک در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به شمایل و تغییرات نهر خیابان مشهد تا پایان دوره قاجار | سیمای قاجاری یک نهر سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند + فیلم ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان»
سرخط خبرها

پیش‌بینی ۶ هزار سرویس برای بازگشت زائران از مشهد | افزایش ۳۰ درصدی قیمت بلیت اتوبوس

  • کد خبر: ۳۵۳۸۷۸
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱
پیش‌بینی ۶ هزار سرویس برای بازگشت زائران از مشهد | افزایش ۳۰ درصدی قیمت بلیت اتوبوس
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی از اختصاص ۶ هزار سرویس برای بازگشت زائران از مشهد طی ۳ روز آینده خبر داد.

جعفر شهامت در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به آخرین اقدامات برای خروج آسان زائران از مشهد، اظهار کرد: ورود زائران به مشهد تا صبح امروز ادامه داشته است. بر اساس آخرین آمار‌ها، صبح امروز ۳۵۰ هزار زائر با اتوبوس‌های برون‌شهری وارد مشهد شده‌اند. پیش‌بینی می‌کنیم جریان خروج زائران از عصر امروز آغاز شود و طی ۷ روز آینده ادامه یابد.

وی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت ناوگان عمومی نیز برنامه‌ریزی برای استفاده از حدود ۶هزار سرویس در سه روز آینده برای خروج زائران به صورت فوق‌العاده پیش‌بینی شده است؛ به‌گونه‌ای که ظهر امروز، ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس در پایانه مسافربری، ۵۰۰ دستگاه در مجتمع آیه‌ها و تقریباً ۶۰۰ دستگاه هم در سطح شهر، عملیات خروج زائران را آغاز کرده‌اند.

شهامت اضافه کرد: حدود ۸۰۰ دستگاه اتوبوس کمبود داشتیم و فراخوان ناوگان کمکی داده شد. حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه اتوبوس از سایر استان‌ها تأمین شد. بخشی از زائران پیاده هم که از مسافت‌های نزدیک بودند، با تمهیدات استانی، با رام‌های فوق‌العاده قطار و اتوبوس‌های درون‌شهری، عملیات بازگشت آنان نیز آغاز شد. آنچه مهم است، هم‌افزایی دستگاه‌ها و همکاری بخش خصوصی است که در این راه به ما کمک کردند.

پیش‌فروش ۲۰۰ هزار صندلی اتوبوس تا صبح شهادت امام رضا(ع)

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در ادامه اشاره کرد: پیش‌فروش بیش از ۲۰۰ هزار بلیت اتوبوس تا صبح امروز انجام شد و بالغ بر ۹۰ درصد زائرانی که اکنون در پایانه‌ هستند، بلیت خود را قبلاً تهیه کرده‌اند. البته شاید برخی مسیرهای داخل استان باشد که مسافران آن، عادت به تهیه بلیت ندارند. بااین‌حال بخش زیادی از مسافران مربوط به زائران سایر استان‌ها هستند و پیش‌فروش بلیت به نظم فعالیت‌ها و خروج این زائران کمک کرده‌ است.

شهامت اضافه کرد: در رابطه با جاده‌ها و محورهای استان، تمام ظرفیت در اختیار زائران عزیز قرار گرفته است؛ به‌هر‌حال تردد پیاده تمام شده و لازم است که مسافران از خروج در ساعات اوج تردد پرهیز کنند. همچنین، سامانه ۱۴۱ وضعیت ترافیکی را به شکل برخط نشان می‌دهد و توصیه ما این است کسانی که حرکت با سرعت پایین برایشان اذیت‌کننده است، در ساعات دیگری سفرشان را برنامه‌ریزی کرده و از مجتمع‌های بین‌راهی برای استراحت استفاده کنند تا ان‌شاءالله سفر ایمنی را تجربه کنند.

افزایش حداکثر ۳۰ درصدی قیمت بلیت اتوبوس

شهامت در مورد تأمین‌نیاز بلیت برگشت و نرخ‌های اعمال‌شده تصریح کرد: طی این ۴ روز برای تشویق ناوگان حمل‌ونقل مسافری جاده‌ای برای ارائه خدمات در دهه پایانی ماه صفر، قیمت بلیت اتوبوس و دیگرناوگان عمومی جاده‌ای از مبدأ مشهد ۳۰ درصد افزایش یافت. شرکت‌های حمل‌ونقل نیز کمیسیون خود را برای حمایت از مالکان اتوبوس‌ها و رانندگان آن‌ها کاهش دادند تا مشکلی بابت تردد زائران گرامی در آستانه بازگشت به شهرهای خود نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->